Over Ellen

Sinds 2000 ben ik zelfstandig professional organizer, het geweldige beroep waarmee ik mijzelf en mijn klanten blij maak. Mijn hele leven vind ik het al leuk om slimme organiseeroplossingen te bedenken, ruimtes goed te gebruiken, en handige overzichten te maken. Het geeft zo’n voldaan gevoel als ik met soms enkele praktische ingrepen, mensen (eindelijk) de ruimte kan geven om op een andere manier te leven en te werken! Het is zo jammer als je niet toekomt aan de dingen die je echt graag wil doen. Uitpuilende kasten of volgepropte agenda’s, een rommelige werkplek of een onoverzichtelijke beeldbank, ik ga samen met de mensen aan de slag in huis, kantoor of atelier. Ik heb veel geduld en werk graag met mensen die open staan voor nieuwe dingen. Ik heb enkele planners ontwikkeld, die vooral creatievelingen en drukke millennials kunnen helpen om te zorgen dat ze de dingen doen die ze willen, en af en toe móeten doen.

Ik ben sinds 2018 (gecertificeerd) foto organizer. Foto’s spelen in mijn hele leven al een rol, en ook op dat gebied is behoefte aan overzicht. Dus dit was een logische stap voor mij! Zowel met de organizing als met de ‘technische’ kant kan ik helpen.

Ik vind het leuk én belangrijk om op de hoogte te blijven van zaken waar ik in mijn werk mee te maken krijg. Ik doe kennis en inspiratie op bij trainingen, workshops en congressen in Nederland, USA en Groot Brittannië, én door samenwerkingen met collega-organizers.

 


Ik ben sinds 2000 lid van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van professional Organizers. De NBPO is mijn achterban, van collega’s en professionaliteit. Mijn jarenlange ervaring heeft mij veel expertise opgeleverd. Ik was tot 2019 zes jaar lang één van de zes trainers van de NBPO Basistraining professional organizer, en heb met veel plezier collega-organizers getraind en op weg geholpen.


 

Sinds 2017 ben ik lid van The Photo Managers (voorheen APPO), de Amerikaanse vereniging van professionele Foto Organizers. Fijn om daar veel expertise en kennis te halen, waardoor ik nóg professioneler aan foto organizing opdrachten kan werken. Sinds juli 2020 ben ik ‘Certified Member’ van The Photo Managers!

Met 5 collega foto-organizers ben ik in 2018 de FON, Foto Organizers Nederland, gestart. Een samenwerkingsverband om het foto organizen in Nederland op de kaart te zetten. We geven veel informatie via onze website en social media en in onze workshops en (binnenkort) ook online curusussen.