WORKSHOP DOE IETS MET JE FOTO’S

Wil je zelf (eindelijk) aan de slag met je ‘fotoberg’: ik organiseer regelmatig een workshop! Nu ook in combinatie met werkmiddagen, om er voor jou de vaart er in te houden. Tijdens de werkmiddagen werk je in de studio aan je fotoproject, ik ben erbij voor advies en hulp.

Datum en tijd van de eerstvolgende workshop:

  • vrijdagmiddag 27 maart 2020, 14.00-16.30 uur
    Vanwege de ‘coronasituatie staan nog geen nieuwe workshops en werkmiddagen gepland.

Lokatie: Zandstraat 10, Leiden (binnenstad)
Kosten: € 37,50 p.p.
Koffie, thee en een werkboekje zijn inbegrepen

Kosten workshop + 3 (nader te bepalen) werkmiddagen € 99,50 p.p. Losse werkmiddag € 25,00.

In de workshop bespreken we samen, wat foto’s voor je betekenen en krijg je inzicht in wat je met je foto’s wilt en kúnt doen. Welke keuzes maak je, zowel praktisch als emotioneel. Wat bewaar je? Digitaal of papier? Hoe deel je ze in?
Ik vertel je hoe je het ordeningsproces aan kunt pakken. En, als dat nodig is, hoe je je dagelijkse foto’s in toom houdt. De workshop gaat over zowel papieren als digitale foto’s.

We werken in een kleine groep, maximaal 6 personen, waardoor ik ook individuele tips en advies kan geven. Je kunt ter plekke al een kleine stap nemen (als je je laptop of een stapel foto’s meeneemt).
Na de workshop stuur ik een e-mail als stimulans en organiseer ik de werkmiddagen.

Lijkt het je wat? Stuur me een e-mail voor informatie of om je aan te melden. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en een factuur.