Werkplek

Je werkplek kan tegenwoordig overal zijn. Hij kan vast, flexibel of mobiel zijn. Hoe dan ook, waar je ook werkt, het is belangrijk om overzicht en grip te hebben op de dingen die belangrijk zijn. Ruimte op je bureau = Ruimte in je hoofd!

Kosten

Ik werk op uurbasis en op projectbasis, al naar gelang de grootte en aard van de opdracht.
Mijn uurtarief voor bedrijven is vanaf € 85,- (excl. BTW). Een gemiddelde werkplek training neemt per persoon 4-6 uur in beslag. Voor zelfstandig ondernemers hanteer ik een lager tarief.

Wil je als ZZP-er een goede start of voortgang maken: maak gebruik van mijn speciale training. Een 1-op-1 training in Effectief werken; 2 x 2 uur voor € 290,- (excl. BTW). Je krijgt overzicht op je werk en je krijgt handige technieken om prioriteiten te stellen. Je leert keuzes maken - en daardoor toekomen aan de belangrijke zaken. Neem contact op als je dit ook wilt!

Inbegrepen zijn reiskosten tot ongeveer een half uur (enkele reis), eventueel enkele kleine organizing materialen, enkele e-mails ter stimulering en coaching, een checklist en een evaluatiegesprek twee maanden na afronding.

Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een vast bedrag aan reiskosten. Dit bedrag wordt genoemd in de offerte.


Aanmelden Nieuwsbrief
© 2018, Ellen Massaro Disclaimer