Tips

Wil je ook inspiratie in je mailbox? Ik stuur mijn abonnees regelmatig organizing tips voor thuis en voor kantoor; het zijn praktische en makkelijk toepasbare tips. Schrijf je rechts op de pagina in voor mijn nieuwsbrief. Bij de menu's 'Thuis' en 'Kantoor' vind je de meest recente tips. Bij 'Links' vind je informatie over websites over organizing of handige produkten.

Thuis

Ontboeken?

Boeken zijn meestal niet het makkelijkste onderdeel van een huis-opruimproject. Ze horen bij een deel van je leven, zijn meubilair geworden, staan gezellig, en vertrouwd. Maar ze kunnen ook veel plaats innemen, stof vangen, opgegeten worden door papiervisjes....

Lees verder

Wat is de reden dat je je foto's (niet) organiseert?

 

Vaak gehoord bij familie, vrienden, klanten: “oh, die foto’s, ik heb er zoveel, ik doe er niets mee, en ik moet ze echt eens gaan organiseren”.

Lees verder

Bouwen met karton

Kartonnen dozen of verpakkingen zijn soms te mooi en te goed om weg te doen; ook al weet je dat ze weer gerecycled worden.

Lees verder

Tem de WhatsApps en foto's op je smartphone

>>> WhatsApps <<<  Krijg je veel WhatsApps, van personen, van groepen? Pas op dat het niet op een overvolle  e-mail inbox gaat lijken.  Tips:

Lees verder
< VORIGE   1  2  3  4  5   VOLGENDE >

Aanmelden Nieuwsbrief
© 2018, Ellen Massaro Disclaimer