Een ondernemersprijs en een bamboefiets

In juni werd ik verrast met een prijs! Drie studenten van de opleiding marketing en communicatie bij het ROC Leiden, kregen een project van het Wereld Natuur Fonds en de Rabobank, om de duurzaamheid van bedrijven in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest te onderzoeken. Ik heb aan dit onderzoek meegedaan.

Aan de hand van drie vragenlijsten in de categorieën People, Planet en Profit, maakten de studenten een adviesrapport en presenteerden zij hun uitkomsten tijdens de Ondernemersdag071. Daar kreeg ik de ‘Planet Award 2013’! Leuk om te horen dat vooral ook mijn ‘steun aan het project ‘Eerlijke Kansen’ in Afrika’ belangrijk was voor de waardering. Zie hier de leuke presentatie van de studenten.

Het ‘project’ Eerlijke Kansen steun ik doordat ik bij deze Leidse ondernemer, die Fairtrade Bamboe fietsframes laat maken in Ghana, een Bamboe fiets heb gekocht. Een prachtig en uniek vervoermiddel voor mijn kilometers woon-werkverkeer! Het frame van de fiets heeft het naambordje van de maker Wisdom Toxla, die hier zijn verhaal vertelt.

< VORIGE   VOLGENDE >

Aanmelden Nieuwsbrief
© 2018, Ellen Massaro Disclaimer